• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Taş Özgür’e atıldı  SES FAİK’TEN ÇIKTI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Gelişmeleri baştan itibaren alalım.

HÜDA PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı:

“Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır"

CHP grup başkanvekili Özgür Özel, mecliste yaptığı açıklamada nedense bu “İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız” suçlamasını üzerine aldı ve hem HÜDA PAR’ı hem de Tanrıkulu’nu hedef aldı.

Aslında telaşın ve tepkinin nedeni CHP’nin HDP’ye verdiği sözlerin ve PKK’den CHP’ye destek açıklamalarının kamuoyunda tartışılması idi ve bu CHP’yi tedirgin ediyordu.

Özgür Özel, “sonun başlangıcı” ifadesinden büyük bir çabayla “tehdit ediliyoruz” mesajını çıkardı; ama bu da kısa sürede ayağına dolandı. Çünkü kendisi ve arkadaşları daha önce defalarca bu ifadeyi Erdoğan için kullanmışlardı.

Özgür Özel’in sözlerine karşılık Şeyhmus Tanrıkulu’ndan öyle bir açıklama geldi ki, herhalde Özel bu topa girdiğine bin pişman olmuştur.

Tanrıkulu, CHP’nin zulüm dolu tarihinden örneklerle “sabıkalı zihniyet”i deşifre etti.

Özgür Özel, görünürde yoktu.

Bu kez parti sözcüsü Faik Öztrak girdi devreye ve şunları söyledi:

 “Erdoğan’ın zehirli dilini,

Yeni yol arkadaşları da benimsemiş…

HÜDAPAR Genel İdare Kurulu Üyesi, Partimizin Grup Başkanvekiline kendince tehditler savurmuş…

Bu zata söylenecek tek söz var:

Hadi oradan!”

Yaşanan garipliği fark ettiniz değil mi?

Özgür Özel, aynı kelimeleri daha önce kullandı; ama başkası kullanınca bunun tehdit olduğunu söyledi, gerçekler ortaya serilince sus pus oldu.

Bu kez Faik Öztrak, parti sözcüsü olarak CHP tarihindeki zalim uygulamaların hiçbirine cevap vermiyor ve aynı teraneyi devam ettiriyor: “Bizi tehdit ediyorlar.”

Şeyhmus Tanrıkulu’nun attığı taş Özgür Özel’in kafasını gözünü yardı da ondan dolayı mı “şimdilik” kenara çekildi acaba?

İMF’ci Faik, kendini çok mu dayanıklı görüyor da Özgür Özel’e siper oluyor?

Bu haberler de ilginizi çekebilir