• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şubesi katliamı tel'in etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Mısır'da 220 mazlumun batı destekli darbeciler tarafından katledilmesinin ardından bir tepki de Bursa Mustazaflar Cemiyetinden geldi. Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şubesi yaptığı yazılı açıklamayla katliamı tel'in etti.

 

Mısır'da batı güdümlü darbeciler tarafından yapılan katliamları sert bir dille kınayan Mustazaflar Cemiyeti Bursa şubesi, zalimlerin ortak özelliklerinin zulümde her zaman ittifak ettiklerini vurguladı.

 

Yapılan darbenin ardından yüzlerce insanın şehit edilmesinde Amerika'nın parmağı olduğuna işaret edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: Batı destekli darbecilerin yıllardır Müslümanların kanını emen bir kene misali ümmetin başına bela olmuş ABD, İsrail ve diğer kukla rejim ve hükümetlerce desteklendiği aşikardır.

 

İçinde olduğumuz şu mübarek Ramazan ayında bile Müslüman kanı akıtmaktan çekinmeyen darbeciler, şuan itibariye aldığımız verilere göre, 220 mazlum kardeşimizin canına kıymış ve 5 binin üzerinde kardeşimizi de yaralamıştır. Yaralıların içinde ağır yaralı olanlar da olduğu gelen bilgiler arasında yani şehit sayısının artması da söz konusudur."

 

Yapılan zulmün Müslüman Mısır halkı tarafından zalimlerin başına geçirileceği ifade edilen açıklamada, "Dünyanın hangi coğrafyasında ne zaman bir Müslüman kanı akıtılsa o kan ve gözyaşları Müslümanların hep uyanışına vesile olmuştur. Bu vesileyle Müslümanlar kimin dost kimin düşman olduğunu bir kere daha görmüş oluyorlar" denildi.

 

Müslümanların Mısır'da işlenen zulme sessiz kalmamaları çağrısında bulunulan açıklamada, "Mustazaflar Cemiyeti Bursa şubesi olarak, tüm Bursalılar adına alçakça katledilen şehitlerin şahadetini kutluyor, kanlarının ümmet için uyanışın ve zaferin vesilesi olmasını diler, binlerce yaralıya da Rabbimizden acil şifalar vermesini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir