• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Başkentliler, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma ihtimalini değerlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR, resmi seçim tarihinin açıklanmasının ardından yaptıkları genel kurul toplantısı sonrası 14 Mayısta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde aday çıkarmayacaklarını ilan ederek mevcut Cumhurbaşkanını destekleyeceğini açıklanmıştı.

Yapılan açıklamanın ardından daha önce gerçekleşen görüşmeler neticesinde Cumhur İttifakı'na katılma olasılığı gündeme gelen HÜDA PAR, kamuoyunda ciddi bir yer alırken Millet İttifakı ve söz konusu ittifaka taraf olanlarca da yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Günlerdir hem basında hem de sosyal medyada konuşulan HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma olasılığı hakkında İLKHA muhabirlerine değerlendirmelerde bulunan Başkent Ankaralılar, kararın yerinde ve HÜDA PAR için de olumlu gelişmelere vesile olacağını belirttiler.

"HÜDA PAR önder bir parti ve her dediğini yapar"

Mehmet Öztürk

HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakına katılacak olmasını memnun edici ve kendilerine atılan iftiraları kınadığını belirten Mehmet Öztürk, "Kılıçdaroğlu Kandille ortak çalışıyor. Yanında duranların hepsi Ermeni ve Yahudi. Allah bunlara nasip etmez inşallah. Eğer bunlar kazanırlarsa ilk başta Amerika'yı buraya getirecekler. Yeni çıkardığımız arabaya müsaade etmeyecekler. Kısacası Türkiye'yi kaosa sürükleyecekler. HÜDA PAR'a bir iftira söz konusu. Onlar Müslümanlar ve vatanını seven bir parti. Kötü bir parti değil, aksine çok iyi bir parti. HÜDA PAR hangi askeri ve polisi vurmuş. Var mı böyle bir şey? Yok. HÜDA PAR'a atılan iftiraları kınıyorum. Bu iftira atanları Allah'a havale ediyorum." dedi

Eşref Şahin

HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakıyla bir olması diğer tarafa karşı çok iyi olacağını söyleyen Eşref Şahin, "HÜDA PAR'ın katkısı çok büyük olacak. Karşı taraf kazanamayacak. Kendi oylarını boş bir şekilde yükseltiyorlar." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR'ın farklı bir yaşam biçimi ve tarzı olduğunu ifade eden Dursun Gündoğan, hayat pahalılığın önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Hikmet Çalışkan

Seçimin vatana ve millete hayırlı olması dileğinde bulunan Hikmet Çalışkan, "Bence Cumhur İttifakı kazanır. HÜDA PAR'ın katkısı olacağını ve güzel olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti'yi destekleyeceğini belirten Vedat Yalçındağlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı çalışmaların çok iyi olduğunu söyledi.

Hasan Kaan

HÜDA PAR'ın gerçekten iyi bir parti olduğunun altını çizen Hasan Kan, şunları ifade etti:

"HÜDA PAR önder bir partidir. Kazanırsa her dediğini yapar. Ben buna inanıyorum. Memnunuz ve Müslüman bir partidir. Güvencemiz var. İnşallah kazanır."

HÜDA PAR hakkında pek bilgisi olmadığını belirten Metin Şimşek, AK Partiye oy vereceğini ve HÜDA PAR'ın samimi olduğunu dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir