• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Haktan yana Halkın yanında!  KİLİT PARTİ:  HÜDA PAR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Henüz on yaşında bir parti olmasına rağmen siyaset arenasına çıktığı günden bugüne yaptığı açıklamalarla kendinden övgüyle söz ettiren HÜDA PAR, aldığı Cumhurbaşkanlığı Seçim kararıyla da büyük bir teveccüh topladı. İki gündür sosyal medyada gündemden düşmeyen HÜDA PAR’ın ilkeli, Haktan ve halktan yana parti programları ve açıklamaları elden ele dolaştırılıyor. HÜDA PAR’ın destek açıklaması kamuoyundan büyük bir beğeni toplarken öte yandan bazı güruhlar da alçakça iftiralar ve yalanlarla saldırıya geçti. HÜDA PAR’ın bu seçim için kilit parti olduğunun farkında olan bu güruh HÜDA PAR’a olan teveccühü yalan ve iftiralarla baltalamak istiyor. Ama ne yapsalar boş güneş balçıkla sıvanmaz…

HÜDA PAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEK

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Genel İdare Kurulu Toplantısının ardından ittifak meselesine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yapıcıoğlu yaptığı açıklamada, "Başkanlık Divanı toplantısında, daha önce yetkili kurullarımızla hatta il ve ilçe teşkilatlarımızla da yapmış olduğumuz istişarelerle uyumlu olarak 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Bu kararın milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Parlamento seçimleriyle ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor." diye konuştu.

HÜDA PAR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

HÜDA PAR’ın destek açıklaması sonrası saldırıya geçen güruha karşı sosyal medyada HÜDA PAR’a destek çığ gibi arttı. HÜDA PAR’ın bugüne kadar Ümmeti önceleyen adımları kamuoyundan büyük beğeni topladı. İşte o destek açıklamalarından bazıları;

Akademisyen Furkan Bölükbaşı: HÜDA PAR demek Selahattin Demirtaşʼın emriyle sokağa çıkanlar tarafından balkondan atılan, defalarca bıçaklanan, bedeni araçla ezilen ve üstüne benzin dökülüp yakılarak katledilen onaltı yaşındaki Yasin Börü demektir. HÜDA PAR’a düşmanlık edenler çocuk katilleriyle aynı saftadır.

TV Programcısı-Yazar Esra Elönü: HÜDA PAR, Yasin Börü’nün merhametidir. PKK’nın katlettiği bedende annesine teşhis edebileceği bir ben bırakmış zalimliğin cellatlığın karşısındadır. HÜDA PAR o şehidin sesidir.

Gazeteci Cevat Niksarlı: Boşuna HÜDA PAR 'ı karalayıp durmayın. Biz HÜDA PAR'ı Selahattin Demirtaş'ın öldürttüğü Yasin Börü'den, hocası Aytaç Baran'dan ve HDPKK tarafından katledilen onlarca üyelerinden tanıyoruz. Yere göğe sığdıramadığınız gizli ortağınız HDP'yi de katlettikleri bebeklerden tanıyoruz.

Gazeteci Yazar Hacı Yakışıklı: HÜDA PAR sırf Ak Parti ve MHP'yle birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek diye iftira ediyorlar! HDP'ye PKK'ya tek kelime etmeyenler HÜDA PAR'a iftiralarla saldırıyor! HÜDA PAR eğer HDP gibi olsaydı şimdi masanın ortasındaydı!

Gazeteci Erem Şentürk: PKK’lıların fistanının altında kendine iktidar arayan tipler HÜDAPAR’ın Cumhur İttifakına katılmasından pek bir paniklemişler. Arkadaş siz özerklikle Türkiye’yi bölmeye hazırlanan bölücülersiniz havanız kime? Bebek katillerine bakanlık verip devlete terörist sokmaya çalışırken Kati Piri gibi takla atıyorsunuz; ama PKK’nın ödünü koparan HÜDAPAR’ın adını duyunca Toroslara binip yeşil posteri açtınız. Bu millet sizi de PKK’nın elinden kurtaracak.

Sanatçı Eşref Ziya: @HurDavaPartisi HÜDA PAR vakarı diye bir şey var anlayana…!

 ERDOĞAN’I DESTEKLEME KARARI KUDURTTU

Bir yandan milyonlarca kişi HÜDA PAR’dan övgüyle söz ederken öte yandan da HÜDA PAR’ın gücünün farkında olan ve bundan korktukları için de iftiralarla saldırıya geçenler oldu. Alçakça iftira ve yalanların havada uçuştuğu güruhun açıklamaları ‘it ürür kervan yürür’ dedirtti. Alçak grüuhun içindeki bir kesim de bilmeden HÜDA PAR’ın reklamını yapmaktan geri durmadı. Parti programından ve HÜDA PAR yetkililerinin açıklamalarından pasajlar aktaran bu kesim aslında HÜDA PAR’ın reklamını yaptıklarının, HÜDA PAR’ın parti programını milyonlara ulaştırdıklarından habersiz bir şekilde bunu sürdürüyorlar. Bugüne kadar PKK’nin siyasi kanadı gibi talimatları kandilden alarak hareket eden ve binlerce masumun kanı elinde olan HDP’ye tek söz etmeyenler, Millet ittifakına girsin diye çırpınanlar, HÜDA PAR’ın İslami duruşundan olsa gerek Cumhur ittifakına katılmasını hazmedemeyip saldırmaya devam ediyorlar. Bugüne kadar Müslümanların maslahatı için menfaatlerinden taviz veren HÜDA PAR’ın bu seçimde kilit bir parti olacağını bildiklerinden ellerindeki tüm güçleriyle saldırmaktan geri durmuyorlar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir