• DOLAR 32.205
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2450.338
  • ...
Nusaybin kaymakamı değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - 2013 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler imzasıyla yayınlanan kararnamede Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin Dernekler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı. Nusaybin Kaymakamlığına da Kurtalan Kaymakamı Abdulhalim Can getirildi.

 

Abdulhalim Can Kimdir?
1980 yılında Elazığ' da doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

 

2004 yılında İçişleri Bakanlığı'nda 91. dönem Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

 

2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nca bilgi, deneyim ve yabancı dilini geliştirmek amacıyla gönderildiği İngiltere'de 9 ay boyunca Sheffield Üniversitesi'ne bağlı Academic English Teaching Center'da eğitim faaliyetlerine katıldı.

 

Sırası ile Konya Altınekin, Burdur Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekili; Isparta Yenişarbademli ve Diyarbakır Çüngüş ilçelerinde kaymakam olarak çalıştı.

 

2008 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "Tük Hukukunda Haberleşme Özgürlüğünün Sınırları" konulu tezi ile yüksek lisansını tamamladı.

 

2010 yılında müşterek kararname ile Siirt ili Kurtalan ilçesine atandı.

2011 yılında başta tarım ve istihdam olmak üzere sosyal alanda uyguladığı proje ve çalışmalarından dolayı Türk İdareciler Derneği tarafından yılın kaymakamı seçilerek Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'nü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Evli ve iki kız çocuğu babası olup İngilizce biliyor. (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir