• DOLAR 32.346
  • EURO 35.377
  • ALTIN 2520.089
  • ...
İşgal rejimi, Yahudi çetelerin savaş alanına çevirdiği Nablus'u kuşatmaya aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Nablus vilayeti sınırları içindeki Huvvare, Avrata, Murabba'a ve Za'tara kontrol noktalarının işgalciler tarafından trafiğe kapatıldığı, Beyta kasabası girişine de beton bloklar konulduğu bildirildi.

Nablus şehrinin güneybatısındaki Sarra kasabasından Filistinlilerin çıkışının engellendiği, işgalcilerin şehrin girişlerinde nöbet tuttukları belirtildi.

Siyonist işgal askerlerinin Nablus'un güneyindeki El-Lubben Eş-Şarkiyye kasabasının ana girişine kurdukları kontrol kapısını da kapalı tutmaya devam ettikleri ifade edildi.

İşgalcilerin özel olarak himaye ettiği 400 civarında Yahudi terörist, dün gece Huvvare kasabasında büyük bir yangın çıkarmış, insanlara silah ve bıçaklarla saldırarak 400 civarında Filistinliyi yaralamış, onlarca arabayı, evi ve iş yerini yakmıştı.

Terörist çeteler Za'tere beldesinde de Samih Mahmud Aktaş isimli 37 yaşında bir Filistinliyi şehit etmişti. Samih Aktaş'ın geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki deprem sonrasında arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan Filistinli ekip içinde yer aldığı belirtildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir