• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
Suriye ve İsrail Davet Edilmedi; Mısır Gelmedi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ak Parti tarafından her yıl düzenli olarak büyükelçilere verilen iftar daveti bu yıl da yapıldı. Dün gece Ak Parti Genel Merkezi`nde gerçekleşen iftara İsrail ve Suriye`nin temsilcileri davet edilmedi. Hürriyet`in Zeynep Gürcanlı`nın iddiasına göre Mısır Büyükelçisi Ebdehrahman Salahedir de davet edildi ancak katılmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın dün akşam Ak Parti Genel Merkezi`nde verdiği iftara, Ankara`da görev yapan yabancı büyükelçiliklerin misyon şefleri davet edildi. Ancak, Suriye ve İsrail`in temsilcileri davet edilmedi.

Mısır`da gerçekleşen darbe ve değişen yönetim sonrasında, AK Parti iftarına Mısır`ın Ankara Büyükelçisi`nin katılıp katılmayacağı da merak konusuydu. Davet edilenler arasında Mısır Büyükelçisi de vardı; ancak Mısır Büyükelçisi davete icabet etmedi.

ABD BÜYÜKELÇİSİ İFTAR YERİNE, AĞRI DAĞI ZİRVESİNDE

Yine AK Parti iftarında gözler ABD`nin Ankara Büyükelçisi Frank Ricciardone`yi de aradı. Ancak Ricciardone de iftarda yoktu.Çünkü Amerikan Büyükelçisi, iftarın yapıldığı saatlerde Ağrı Dağı`ndaydı. Ricciardone, yaklaşık beş günlük tırmanışın ardından dün Ağrı Dağı`nda zirve yaptı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir