• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kedilerini bırakmak istemeyen Fatma nine ağır hasarlı evden çıkmıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Kayabaşı Mahallesi'nde, tek katlı evde yalnız yaşayan Fatma ninenin evi depremde ağır hasar gördü.

Geçtiğimiz yıl eşini kaybeden Fatma nine, bir bölümü yıkılan ağır hasarlı evinde, 7 kedisiyle birlikte yaşıyor.

Evinde biriken çöpleri dahi dökmeyen Fatma nine, evde elektrik olmadığı için ısınamıyor, tüpü olmayınca da yemek yapamıyor.

Tüm olumsuz koşullara direnen Fatma nineye komşuları bakıyor. Hayatta tek dayanağının kedileri olduğunu belirten Fatma nine, tüm uyarılara rağmen ağır hasarlı evden çıkmak istemiyor.

Kedilerinden ayrılmak istemediğini gözü yaşlı olarak anlatan Fatma nine, rahatsızlığından dolayı deprem gecesi evden dışarıya çıkamadığını söyledi.

Fatma nine, “O günü Allah dost ve düşmana göstermesin. Çok zor bir anı yaşadım. Ölüme gittim geldim. Yaşlılıktan dolayı kaçamadım. Kelime-i Şehadeti getirerek bekledim. O gün çok sürdü. Bir tarafa baktım cam yok, bir tarafa baktım duvar yok. Bir şey pişireceğim tüp yok. Dolapta yiyecek bir şey kalmadı. Kedilerle kimse beni kabul etmiyor. Kedilerimi çok seviyorum. Maneviyata ihtiyacımız var.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir