• DOLAR 32.534
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2438.668
  • ...
BDP`de yine taciz vakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
IĞDIR - BDP`li Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Çekin`in 2 kardeş kız çocuğuna cinsel istismar vakası gündemde iken bir taciz haberi de Iğdır BDP İl Başkanı`ndan geldi.
 
Sabah`ın haberine göre, BDP Iğdır İl Başkanı Mehmet Anar`ın sosyal medya ağı Facebook üzerinden R.G`ye, "Benimle olacaksın, ben il başkanıyım yoksa seni dağa kaldırırım" şeklinde mesaj gönderdiği ileri sürüldü.
 
Bu durum üzerine 4 Temmuz`da savcılığa giden R.G, BDP`li Mehmet Anar hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
İddialara göre R.G. Savcılığa verdiği ifadede, "Bana Facebook`tan birlikte olmayı teklif etti, kabul etmeyince kendisinin il başkanı olduğunu söyledi. Birlikte olmam için şantaj yaptı. Bana herkese var da başkana mı yok? İstersem seni dakikada yanıma getirtirim. Ben il başkanıyım yoksa seni dağa kaldırırım" ifadelerini kullandı.
 
R.G`nin görüşmenin detayını şikâyet dilekçesi ile birlikte Savcılığa vermesi üzerine BDP`li Mehmet Anar kendini savunarak, "Hesap benim değil. Birileri benim adıma Facebook hesabı açıp R.G. arkadaşa uygunsuz mesaj atılmış. Bu kişilerin bulunmasını istiyorum" dediği iddia edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir