• DOLAR 32.445
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2442.632
  • ...
Best-Der esnaf ve halkla iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Best-Der, 2 katlı eski dernek binasının dar gelmesi nedeniyle yeni taşındığı dernek binasında esnafa ve halka iftar yemeği verdi. Verilen iftar yemeğine halk yoğun katılım gösterdi.
 
İftar yemeğinden önce bir program düzenlendi. Program Lokman Dalga`nın Kur`an tilavetiyle başladı, Mevlit-i şerif ile devam etti. Kürtçe ve Türkçe okunan ilahi ve ezgilerle misafir katılımcılara Ramazanın havası yansıtıldı.
 
Program, Emrullah Uysal Hocanın ümmetin vahdeti ve İslam ülkelerinde özellikle de bugün Mısır`da batı destekli yapılan gayri meşru askeri darbeye karşı, Mısır halk direnişinin zafere ulaşılması için edilen duanın ardında sona erdi.
 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Best-Der Başkanı Cengiz Karakaya, yeni taşındıkları dernek binasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak şunları söyledi: "Eski 2 katlı dernek binamız gerek halkın seminerlere gerekse dernek binamızda yaptığımız farklı programlara yoğun katılım göstermesi nedeniyle bizlere dar geldi ve daha geniş bir yere taşınmamız gerekiyordu.
 
Bunu Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdik. Taşındığımız yeni hizmet binamızda esnafımızla, halkımızla üye ve gönüllerimizle bir araya gelip kaynaşmak için iftar yemeği verdik. Bu iftarda bizleri kırmayıp davetimize icabet eden tüm Müslüman kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim yardımcıları olsun." (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir