• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı depremzedelerin yaralarını sarmak için gece-gündüz çalışıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açarken, ilk günden bu yana deprem bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren yardım kuruluşları da iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor.

Yaptığı yardım çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Umut Kervanı, bölge illerinde olduğu gibi Gaziantep'te de yoğun bir çalışma yürütüyor.

Gaziantep merkezinin yanı sıra; İslahiye, Nurdağı ve Adıyaman, Kahramanmaraş bölgelerindeki depremzedeler için gece-gündüz durmadan yüzlerce üye ve gönüllüsüyle hummalı bir çalışma içerisine giren Gaziantep Umut Kervanı, yardım faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Deprem bölgelerindeki halkın insani yaşam malzemelerinin yanı sıra, günde 3 öğün yemek ihtiyaçlarını karşılayan Umut Kervanı, büyük bir seferberlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Umut Kervanının yardım seferberliğine ise 7'den 70'e herkes destek olmaya çalışırken, Umut Kervanının dondurucu havada üye ve gönüllüsüyle yaptığı çalışma bölge halkının da teveccühünü kazanıyor.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir