• DOLAR 32.56
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2442.252
  • ...
Karatay'a üçüncü yüzme havuzu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - İlk yüzme havuz projesini Karacihan Mahallesine, ikincisini ise Akabe Mahallesine kazandıran Karatay Belediyesi, 2013 yılı yatırım projesi çerçevesinde Üçüncü Yüzme Havuz projesini Fevzi Çakmak Mahallesine kazandırıyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Akabe Mahallesinde ikinci yüzme havuzu inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve tamamlandığında Karataylının hizmetine sunacaklarını belirtirken, üçüncü yüzme havuzunu ise Fevzi Çakmak Mahallesine kazandıracaklarını belirtti.
Karatay'da, 3'üncü havuzun 31 Temmuz Çarşamba günü yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini dile getiren Hançerli, Yüzme Havuzu Komplekslerinin Karatay'da büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

 

2013 yılı içerisinde temelinin atılarak inşasına başlanacak Yüzme Havuzunun 2014 yılı içerisinde bitirilerek hizmet vereceğini dile getiren Hançerli, Yüzme Havuzu kompleksinin 6375 m² lik bir alan üzerine kurulacağını belirtti. Karatay Belediyesi olarak her yıl bir yüzme havuzunu ilçeye kazandırmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Hançerli, kazandırılacak olan üçüncü yüzme havuzunun Karatay'ın gelişiminde büyük katkı sağlayacağının ifade etti. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir