• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız'dan ''konsolosluk'' açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çanlı, Beyoğlu'nda bulunan Süryani Katolik Kilisesi'nde yaptığı açıklamada, Kur'an-ı Kerim'e yönelik son zamanlarda yapılan provokatif, duyarsız ve saldırgan eylemler karşısında derin üzüntü içerisinde olduklarını, bunların çeşitli din ve milletlerden insanlar karşısında nefret, düşmanlık ve husumeti körükleyen talihsiz bir hadise olduğunu dile getirdi.
Hıristiyan toplumu olarak kilise liderleriyle birlikte bu çirkin eylemi şiddetle kınadıklarını ifade eden Çanlı, insanların dini duygularına ahlaki yaşam için ilham veren kutsal kitaplara ve inançlara saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ise, ''Bugün manipülasyonlarla ülkemizde istihbari birtakım operasyonlar yapmak isteyenlere, Beyoğlu'nun ve Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Umuyorum ve diliyorum ki yarından itibaren başkonsoloslarımız da gerekli sağduyuyu göstereceklerdir ve başkonsolosluklarını açacaklardır. Tüm dünyaya buranın güvenli bir ülke olduğunu ifade edeceklerdir." dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir