• DOLAR 32.273
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2412.507
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "cinsi sapkınları" savunanlara tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda 5 milyon istihdam sözü veriyorlar. Derme çatma bir programla milletin karşısına çıkıyorlar. Yazık, demokrasilerde iktidar kadar muhalefet de önemlidir. Türkiye böylesine sakil bir muhalefeti hak etmiyor. Vaat aşamasında bu kadar pespaye davrananların sorumluluk üstlendiklerinde ülkeyi ne hale getireceklerini varın siz düşünün. Bir kısım bürokrat bunların aklına girmiş, bir şeyler çizip program diye bunların önüne koymuş." dedi.

"İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı da Meclisimizle birlikte inşa edeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi:

"Genelkurmay ve MİT'e sataşarak kurumlarımızın sınır dışında bile başlarını ezdiği terör örgütlerine selam veriyorlar. Akkuyu Nükleer Güç Santraline, savunma sanayii projelerine dokunacağız diyerek ülkemizin bu alanda güçlenmesinden rahatsız olan Batı'ya selam veriyorlar. Bir tek ihtiyaç duymadıklarından kazanımları ve hayalleriyle aziz milletimizin kendisine selam vermemişler. Aday belirlemekte tembellik ediyorsunuz tamam ama vaat oluştururken ders çalışsaydınız.

CHP'nin başındaki zata zaman zaman 'Bay Kemal' diye hitap ediyorum. Adaylığa niyetlenince bu ifadeyi slogan yaptı. Madem Bay Kemal bu sloganı sevdi. Kendisine bundan sonra kullanabileceği bir slogan daha vereyim; bay bay Kemal... Alsın tepe tepe kullansın. Telif falan da istemeyiz." dedi.

"Bizim LGBT ile ne ilgimiz ne alakamız yok. Biz aileyi kutsamışız."

Erdoğan konuşmasında Meclis'e sunulan "başörtüsü ve aile kurumunun korunması " yasa teklifine de değindi:

"Son olarak Bay Kemal bir gece yarısı sosyal medya videosuyla eski yaraları tekrar kanattı. Bu çıkışın gerisindeki amacın kadınlarımıza haklarını vermek olmadığını, yasa teklifiyle bir kez daha gördük. Biz de meseleyi CHP zihniyetinin insafına bırakmamak için harekete geçtik. Kendi teklifimizi hazırladık. Aynı zamanda aile kurumunu sapkın akımlardan koruyacak teklifimizi Meclis'in gündemine sunduk. Biz kutsal saydığımız aile kurumunu anayasa teminatında parlamentoya sunduk. Aile kurumunu kutsiyeti içinde getirirken altılı masa içinde olanlar, LGBT'yi kimler savunuyor, kimler savunmuyor bunu da söyleyin. Bizim LGBT ile ne ilgimiz ne alakamız yok. Biz aileyi kutsamışız. Bu kutlu kuruma da sağdan soldan karışık tiplerin yürümesini kabul etmiyoruz.

İnşallah yakın bir zamanda teklifimizin genel kurul görüşmeleri başlayacak. Kimin özgürlüklerin genişletilmesinden yana olduğu ortaya çıkacak. temennimiz bu düzenlemenin gazi Meclisimizin şanına yakışır şekilde 400 oyun üzerinde yasalaşarak yürürlüğe girmesidir. Milletimizi temsilen yüce çatı altında görev yapan hiçbir milletvekilinin ailenin korunmasını ve kadınlarımızın korunmasını hedef alan anayasa değişikliği teklifine hayır demeyeceğini düşünüyorum. Aksi davranacakları ne kadınlarımız ne tarih affeder.

Milletvekillerine şu çağrıyı yapmak istiyorum, iradenize ipotek konulmasına imkan vermeyin. Kadınlarımıza ve gelecek nesillere karşı mesuliyetinizi yerine getirin. Genel Kurulda vicdanlarınızın sesini dinleyerek anayasa değişikliği teklifimize evet deyin." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir