• DOLAR 32.472
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.156
  • ...
Engelli Derneği, bin kişiyi giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Vali Yardımcısı Mutlu Akyol ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yunus Bulmuş'un girişimleri sonucu bazı giyim firmalarının derneklerine giyim malzemeleri hibe ettiğini belirten Bingöl Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı İdris Canlı, bu malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

Bigjest firması sahibi Masum Dursun'un 250, LC Waikiki firmasının ise 750 kişilik giyim malzemesi gönderdiğini belirten Canlı, "Bu malzemeler bay, bayan ve çocuk grubunu oluşturuyor. Ayrıca ayakkabı destekleri de oldu. Malzemeler elimize ulaşır ulaşmaz, engelli üyelerimiz başta olmak üzere, yetim ve ihtiyaç sahibi yoksullara da yardımları ulaştırdık. Dernek olarak hayırlı faaliyet yürütmek için bu güne kadar çalıştığımız gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz."

Bingöl'de ihtiyaç sahibi engellilerin sayısının fazla olduğunu belirten Canlı, "Bingöl henüz gelişmiş bir şehir olmadığı için ilimizdeki engelliler çalışma ortamı bulamıyor. Bu nedenle bizler de zengin ve fakir arasında köprü görevi görmek istiyoruz. Hayırsever işadamlarını derneğimize katkı sunmaya davet ediyoruz" dedi.

Canlı, Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, SYDV Müdürü Bulmuş ve Bigjest firması sahibi Masum Dursun'a katkılarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir