• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
HÜDA PAR Ağrı teşkilatından STK`lara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanlığı STK ziyaretlerini yaparak görüş alıverişlerinde bulunmaya devam ediyor. Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, Eğitim-Sen ve Gör-Bir Ağrı Şubelerini ziyaret etti.
 
İl Başkanı Burhan Aslan, Eğitim-Sen`e yaptığı ziyarette, "Türkiye`de teşkilatlanma çalışmalarımız hemen hemen bitmek üzere. Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlere parti ile gireceğiz" dedi.
 
Eğitim-Sen Ağrı Şube Başkanı Rıdvan Aydın HÜDA PAR`ın sorunların çözümü noktasında beslediği duygulardan dolayı sevindiklerini ifade etti. Aydın, "Bugün Türkiye`de ciddi bir muhalefet mevcut değildir. Bakın bir başörtüsü meselesi bile yıllardır çözeceğiz çözeceğiz denmesine rağmen, iktidar partisinin `başörtüsü bizim namusumuzdur` söylemlerine rağmen hala bu sorun çözülmemiştir. Buna benzer birçok sorun hala halledilmeyi beklemektedir. Sorunların çözümü noktasında, hak talebinde bulunan bütün kesimleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi halkları olarak birleşip hakkımızı aramamız gerekir" dedi.
 
Görmeyenler Kültür-Birleşme Derneği
Heyet, Eğitim-Sen ziyaretinden sonra Görmeyenler Kültür-Birleşme Derneği (GÖR - BİR) Ağrı Şubesini ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini, Şube Başkanı Aslan Kaya karşıladı.
 
Ziyarette, Türkiye`de, temel hakların kazanılması hususunda ciddi sıkıntıların yaşandığını ifade eden Merkez İlçe Başkanı Şaban Gökhan şöyle dedi: "Bugün Türkiye`de birçok kesimin hakları gasp edilmiş durumda. Gerek engelli kardeşlerimizin hakları ve gerekse de diğer insanlarımızın hakları kısıtlanmış durumda. HÜDA PAR olarak Ağrı`da ve Türkiye`de hakların önüne çekilen setleri kaldırarak, özgürlüklerin yaşanması için ciddi çalışmalar yürüteceğiz." dedi.
 
GÖR-BİR Ağrı Şube Başkanı Aslan Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Partiniz hayırlı olsun. Ziyaretiniz bizi sevindirdi. Görme engelliler olarak HÜDA PAR`ın sorunlar çözümünde uğraş vermesini temenni ediyoruz." dedi.
 
MÜSİAD ziyareti
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Ağrı Şube Başkanı İbrahim Hakkı Dondurmacı, HÜDA PAR`ın çalışmalarının olumlu olduğunu söyleyerek, "Uzun uzadıya bahsettiğiniz projeleriniz umut verici. MÜSİAD Ağrı Şubesi olarak düşüncelerinizi olumlu karşılıyor ve çalışmalarınızın destekçisi olacağız inşaallah" dedi.
 
Amaç ve çalışmalarını anlatan HÜDA PAR İl Başkanı Burhan Aslan da, halkın taleplerine kulak vererek, hiç bir şekilde bir ayrım yapmadan sorunların üstüne giderek faaliyetlerini yürüteceklerini söyledi.
 
İlim Yayma Cemiyeti`ne ziyaret
Heyet daha sonra İlim Yayma Cemiyeti Ağrı Şubesi`ni ziyaret etti. Heyeti, Cemiyet Başkanı Zübeyr Bozkurt karşıladı. HÜDA PAR`ın hedeflerinin umut verici olduğunu söyleyen Zübeyr Bozkurt,"Uhuvvet için mücadele edecek, Kur`an-ı Kerim`in hayatlara nakşedilmesi için uğraş verecekseniz, Allah`ın emirlerini yerine getirmek için uğraş sarf edecekseniz, biz İlim Yayma Cemiyeti olarak daima sizin destekçiniz olacağız" dedi. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir