• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
FETÖ'cü Kanter'den Batı'ya skandal çağrı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Firari FETÖ mensubu Enes Kanter, Time dergisine "Batı, Erdoğan'ın tehlikeli oyununu sürdürmeyi bırakmalı" başlıklı bir yazı yazdı. Kanter yazısında, Türkiye'yi hedef alarak Batı'ya "Türkiye'ye müdahale edin" çağrısında bulundu. 

Kanter yazısında,  "Hepimiz Erdoğan'ın nasıl yozlaştığını, mutlak güce adım adım eriştiğini gördük. Ama benim öfkem sadece Erdoğan'a değil, ayrıca Türk toplumunun çoğuna. Türkler, Kürtlere ve Gülen Hareketi'ne uygulanan sistematik baskı ve insan hakları ihlallerine nasıl sessiz kalabildi? Bunlara sadece sessiz kaldılar hatta daha kötüsü destek oldular." ifadelerine yer verdi. 

FETÖ'cü Enes Kanter, sözlerinin devamında Batı'ya, "Türkiye'ye müdahale edin" çağrısında bulundu. Kanter, "Batı, tüm bu olanlara nasıl sessiz kalabildi? Erdoğan'ı durdurmak istemiyorlar mı? Erdoğan iktidarı devam etsin diye mi uğraşıyorlar? Türkiye halkının demokrasi için ayaklanma, Batı'nın da ona destek verme vakti gelmiştir. Batı, Türk halkının yanında durup, demokrasiyi yüceltecek mi?" diye sordu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir