• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
HÜDA PAR'ın gündeme getirdiği yol sorunu için çalışmalar başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe-Ceylanpınar yolunun projesine başlanan ve 96 köyün bağlantı sağladığı bir yılı aşkın bir süredir durma noktasına gelmesiyle, yolun 74 kilometrenin sadece 32 kilometresi satıh kaplama ile yapılıp geriye kalan 42 kilometresi ise kazılı şekilde bırakılmıştı.

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan tarafından gündeme getirilen Kızıltepe-Ceylanpınar yolu ve beraberinde getirdiği sorunların çözüme kavuşması için çağrıda bulunmuştu. 

Kavan, Gündeme getirilen Kızıltepe-Ceylanpınar yolu sorunu için Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve Kızıltepe Kaymakamı ile birlikte yolun olduğu bölgede gözlemde bulundu.

Kızıltepe Belediyesi, vatandaşlardan gelen sorun ve sıkıntıları değerlendirerek bir an önce çözüme kavuşması için yol çalışmasını başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Kavan, "HÜDA PAR olarak gündeme getirdiğimiz bir sorun daha çözüme kavuşuyor. Çileye dönüşen Kızıltepe-Ceylanpınar yolu asfalt çalışması başlatıldı. İlgililere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir