• DOLAR 32.556
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2445.715
  • ...
HÜDAPAR'ın söylemi Van'da ne ise, İzmir'de de aynı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Rasim Saygın, Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan ve Parti üyesi Ahmet Taş, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

 

HÜDA PAR heyetini Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç karşıladı. HÜDA PAR'ın kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı sevindiklerini belirten Cemiyet Başkanı Sevinç, Hüda Par'a başarılar diledi.

 

"İlimizde bulunan tüm gazete yayın kuruluşlarını bir araya getirip Cemiyeti oluşturduk diyerek, basın alanında İlimize yakışır bir cemiyet olma gayretindeyiz." diyen Sevinç, yeteri kadar destek alamadıklarını, deprem sürecinde çok zor şartlar altında çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

 

Cemiyetin sıkıntıları hakkında bilgi alan Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, HÜDA PAR hakkında sorulan sorulara cevap verdi. HÜDA PAR'ın 1. Olağan Büyük Kongresi'ne değinen Sayğın, "Parti olarak kongremizi gerçekleştirdik. Bu süreçten sonra seçimlere girme hakkını kazandık. Önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz. Halkımızı ve STK'ları ziyaret etmeye devam ediyoruz ve inşaAllah bu yönde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Van'da söylemimiz ne ise İzmir'de de söylemimiz aynı olacaktır." şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, parti program kitapçığının hediye edilmesi ile sona erdi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir