• DOLAR 32.52
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2437.401
  • ...
CBÜ Tıp Fakültesinde mezuniyet töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Törene Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Baro Başkanı Zeynel Balkız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Prof. Dr. Ali Çelik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci ailesi katıldı.

Törende, okul birincisi Dr. Ezgi Işıl Baş'ın mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Ardından kürsüye gelen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var mezunlara seslenerek, "Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinin 13. Dönem mezunları olarak, hekimlik mesleğine resmi anlamda ilk adımlarınızı atmış bulunuyorsunuz. Bir meslektaşınız olarak, ülkemizin hekim ordusu içinde sizleri de görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Fakültemizde altı yıl boyunca zorlu bir eğitim sürecinden geçtiniz. İyi bir eğitim aldınız ve pratisyen hekim düzeyinde bilmeniz gereken her şeyi öğrendiniz. Burada aldığınız eğitimle, görev yapacağınız yerlerde başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu mesleğin insanlık için çok özel ve ulvi bir meslek olduğunu unutmayınız. .. Başarınızı Tıpta Uzmanlık Sınavında da göstererek, alanında uzman birer hekim olarak sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise mezunları tebrik ederek, hayatlarının bundan sonraki döneminde başarılar diledi.

CBÜ Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji ve Alerji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Yüksel'in yeni mezunlara Hipokrat Andı'nı okutmasının ardından, Dönem Birincisi Dr. Ezgi Işıl Baş, Dönem İkincisi Dr. Seçil Gündüz ve Dönem Üçüncüsü Dr. Serkan Sabancı'ya mezuniyet belgesi, plâket ve ödülleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni, diğer öğrencilere temsili mezuniyet belgelerinin verilmesi ile son buldu. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir