• DOLAR 32.218
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2494.491
  • ...
Mardin'de cinsel sapkınlıklara karşı basın açıklaması yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şakir Nuhoğlu Camiinde cinsel sapkınlara karşı "aileni koru" temasıyla düzenlenen basın açıklamasına katılan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik ve halk tarafından sapkınlıklara karşı olduklarını ve bu tür etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Bu tür sapkınlıklara karşı el ele vererek yapılan etkinliklerin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Çevik, "Bugün burada 61 STK bileşeninin 'aileni koru' temalı basın açıklamasına iştirak ettik. Elhamdülillah toplumumuzun bu hassasiyeti bizleri sevindirmiştir. Toplumumuzun elhamdülillah her kesiminden insanların bir araya gelmesi ve aile mefhumuna destek çıkmaları fazlasıyla bizi sevindirmiş." dedi.

"Aile ve gençlik mefhumu yıkıldığı zaman o toplumun sonu geldi demektir"

Ailenin önemine vurgu yapan Çevik, "Aile toplumun temel taşıdır. Toplumu bozmak isteyenler, evvela aileyi bozmadan başlarlar. Ama maalesef karanlık ve kirli yerler hem dış hem iç işbirlikçileri aracılığıyla bu sapkın güruhu ön plana çıkararak ve ciddi meblağlarda paralar harcayarak gençlerimizi, ailemizi, toplumumuzu hedef almaya yönelik çalışmaları yapıyorlar. Bizler de birçok yerden aldığımız haber ve duyumlara göre bunlar ciddi anlamda toplumun her kesimine sirayet etmek için elinden geleni yapıyorlar. Çünkü bir toplumun temel taşı yakaladığı zaman o toplumun sonu gelecek demektir Allah muhafaza. Onun için bizler burada ilgili bütün kurumları bu sıkıntının bertaraf edilmesi için göreve davet ediyoruz. Bu işin ihmal edilecek en ufak bir zaman dilimine bile tahammülümüz yoktur. Çünkü toplumu ayakta tutan ailedir, toplumun geleceği gençliktir. Aile ve gençlik mefhumu yıkıldığı zaman o toplumun sonu gelecek demektir. " şeklinde konuştu.

"LGBT insanın fıtratını bozan insanın fıtratına karşı olan bir güruhtur"

Sadece Müslümanların değil bütün insanların bu tür sapkınlıklara karşı durması gerektiğini vurgulayan İzzet Atay, "İster Müslüman olalım ister olmayalım insan olma itibariyle herkes LGBT'ye karşı çıkmalıdır. Çünkü LGBT insanın fıtratını bozan, insanın fıtratına karşı olan bir güruhtur. Bunun için elimizden geldiğince bu LGBT'ye karşı durmamız lazım. Buna karşı kampanyalar başlatmamız lazım. Herkes ailesine sahip çıkmalı. Bu konuda baba çocuklarını, ailesini bilinçlendirmeli, eğitmeli. İslam ahlakıyla bunu yapmalı. Zaten Allah Teâlâ önceki kavimlerden Hazreti Lut'un kavminin bu sapkınlıklarından dolayı helak etmiştir. Buna sadece Müslümanlar değil bütün insanların karşı durması lazımdır. Çünkü bu insanlığa karşı fıtrata karşı bir dayatmadır." ifadelerini aktardı.

Sapkınlara karşı yapılan bu etkinliği desteklediklerini ve bu sapkınlara dünya olarak karşı olmaları gerektiğini ifade eden Üsame Demirel ise, "Biz elhamdülillah Müslümanlar olarak bugün burada ailene sahip çık teması olarak katıldık. Burada ailemize sahip çıkmak için sesimizi duyurmaya çalıştık. İnşallah sadece bizimle değil, bütün dünya ve İslam alemi olarak buna ses verir. Artık bu bizim toplumumuzda bizim ülkemizde, milletimizde, ümmetimizde bir çığır olmaya başlar. Bu şekilde İslamiyet'i en güzel şekilde yaymayı, bu sapkınlıkları bertaraf etmeyi Allah bize nasip eder. Bu şekilde hem aile efradını hem halkımızı hem de toplumumuzu  bu sapkın kişiliklerden, sapkın örgütlerden muhafaza edebilmek için bir çaba sarf etmemiz lazım. Allah gayretimizi daim kılsın." şeklinde kaydetti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir