• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Siirt'te köy yollarında çalışmalar aralıksız devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özellikle köy yollarında yaşanan olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale edilerek, vatandaşların ulaşımını sağlamak için gereken adımlar atılıyor.

 

Siirt'in Eruh, Pervari ve Şirvan ilçelerinde yaşanan heyelanlar nedeniyle kapanan köy yolları, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından temizlenerek tekrar ulaşıma açıldı. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ekiplerin hazır kıta bekletildiği belirtildi.

Eruh ilçesinde bulunan Cintepe ve yayla yolları ile Pervari ilçesindeki Keskin Karşıkaya ve Şirvan ilçesindeki Dişlinar köy yollarında meydana gelen heyelanlar, ekipler tarafından hızla temizlenerek vatandaşların ulaşımına açıldı. Ayrıca, Eruh ilçesindeki Kavakgolü sulama kanalı çalışmalarının da sona yaklaştığı ifade edildi.

Siirt Valiliği ve İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, köy yollarındaki herhangi bir olumsuzluğa hızlı bir şekilde müdahale edilerek, yaşanan sıkıntıların en kısa sürede giderilmesi hedefleniyor. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir