• DOLAR 32.287
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2475.433
  • ...
İstanbul'da "Siyer Yarışması" için çalışmalar hızla devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplumun her kesimini Peygamber Efendimiz (Sallalahu Aleyhi Vesellem) mesajları ile buluşturarak örnek hayatının öğrenilmesi ve öğrenilenlerin hayata tatbik edilmesi gayesi ile yola çıkan Peygamber Sevdalıları, yıllardır sürdürdüğü Siyer Yarışması'nı bu sene de ülke genelinde sür düzenleyecek.

7 Ekim 2022'de kayıtları başlayan yarışma için İstanbul'un Asya ve Avrupa kıtasında bulunan Peygamber Sevdalıları temsilcilikleri, ilçelerinde çalışmalarını hızla sürdürürken belli paralıklarla da tüm temsilciliklerin yetkilikleri bir araya gelerek çalışmaların daha verimli geçmesi için istişare toplantıları da düzenliyor.

Her yaştan insanın kayıt yapabildiği siyer yarışması, 4 farklı kategoride gerçekleşecek.

Yarışmada 1. Kategori: (4. ve 5.sınıf öğrencileri), 2. Kategori:  (6.-7. ve 8. sınıf öğrencileri) 3. Kategori: Lise Öğrencileri (9.- 10. - 11. ve 12.sınıf) ile Örgün Eğitimde okumayıp 2007 ve sonrası doğumlu olanlar, 4. Kategori: Belirtilen eğitim durumları dışında kalanlar için uygulanacak.

1 ve 2. kategoriler için Yazar Sadullah Aydın'ın Semere Yayıncılıktan çıkan "Benim Canım Peygamberim" adlı eseri yarışma kitabı olarak uygun görülürken 3. ve 4. Kategori için ise Yazar Mehmet Emin Sütçü'nün Semere Yayıncılıktan çıkan "Server-i Enbiya" adlı eseri uygun görüldü.

12 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan yarışmanın başvuruları http://peygambersevdalilari.com adresi üzerinden 22 Ocak 2023 tarihine online kayıt yapılabilecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir