• DOLAR 32.216
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2453.427
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı yeni binası hizmete girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2013 yılından bu yana Eyyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesinde bulunan 5 katlı bir binada hizmet veren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, bundan sonra İncilipınar Mahallesi Kıbrıs Caddesindeki yeni yerinde hizmet verecek.

Yaklaşık 2 ay süren tadilat ve hazırlık çalışmalarının ardından yeni yerinde hizmet vermeye başlayan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, çalışmalarını ve hizmetlerini yeni il binasında sürdürecek.

250 metrekare alana sahip binada HÜDA PAR İl Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatları da çalışmalarını yapacak.

Daha nezih bir ortamda hizmet verecek şekilde hazırlanan İl Başkanlığı binası, günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi.

Geçtiğimiz hafta Gaziantep'e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığının yeni binasında da incelemelerde bulunmuştu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığının yeni binasının hizmete girdiğini belirtti.

"Emeği geçen ekibime ve partililerimize teşekkür ediyorum"

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı olarak artık çalışmalarını yeni binalarında yapacaklarını belirten Göçer, "Partimiz 2012'nin aralık ayında kuruldu. İl Başkanlığımız ise 2013'te kurulmuş ve haziran ayında da dualarla açılmıştı. 2013'ten beri eski binamızda çalışmalarımızı yürüttük. 2013'ten beri hizmet verdiğimiz binadan yeni ve daha nezih binaya taşınma ihtiyacı hasıl oldu. Parti binamızı taşıma kararı aldık. Kararımızın ardından çalışmalara başladık ve partimizin yeni yeri yaklaşık 2 ay süren hummalı bir çalışmanın ardından tamamlandı. Binanın tadilat aşamasından taşınmasına kadar emeği geçen ekibime ve partililerimize teşekkür ediyorum." dedi.

"Binanın Gaziantep'in merkezinde olmasını tercih ettik"

İl Başkanlığı binasının günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildiğini belirten Göçer, "Bu bina inşallah bizim sahada daha güçlü ve daha planlı olmamıza vesile olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yanında olmaya çalışacağız. Binamızın yeni yerinin merkezi bir konum olmasını istedik. Bunun için de binanın Gaziantep'in merkezinde olmasını tercih ettik. Kentin hemen hemen her ilçe ve mahallesinden binamıza toplu taşıma ile ulaşılabiliyor. Değerli vatandaşlarımızın partimize daha rahat ulaşmalarını istedik. Sade ve herkesin kendini eşit hissedeceği, mütevazi alanlar tasarlamaya çalıştık. Parti binamızı halkımıza göre tasarladık. Halkımız istediği zaman bize rahatlıkla ulaşabilecek. Partimizin kapısı değerli gazi şehirlilerimize her zaman açıktır. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da değerli halkımızla iç içe olacağız." ifadelerini kullandı.

"Binamız her zaman Gazianteplilerin ve partililerimizin hizmetinde olacak"

Göçer, yeni il başkanlığı binasında HÜDA PAR İl Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatları ile Medya Birim Başkanlığının çalışmalarını yapacağını belirterek, "Yeni binamızda halkımızla devamlı bir araya rahat gelebileceğimiz ve halkımızın geldiğinde rahat edebileceği lobi alanımız var. Hemen girişte gençlerimizin çalışmalarını yapacakları ve gençlerimizle de bir araya gelebileceğimiz bir oda yaptık. Seminerlerimizi yapabileceğimiz bir seminer salonu yaptık. Kadınların bir araya gelebileceği ve çalışmalarını yürütmeleri için bir odamızı da kadınlara tahsis ettik. Bir toplantı ve eğitim salonu yaptık. Yine binamızda basın odası gibi mekanlar mevcut. Binamız her zaman Gazianteplilerin ve partililerin hizmetinde olacak. İlk günden itibaren yanımızda olan üyelerden yöneticisine tüm yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

"Gazi şehrimizin güzel insanlarına HÜDA PAR'ı ulaştırmak için çabaladık"

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da HÜDA PAR'ın "Önce İnsan, Öncelik Adalet" anlayışının herkese ulaşması için çabalayacaklarını belirten Göçer, "Kurulduğumuz ilk günden bu yana çok ciddi mesafeler kat ettik. HÜDA PAR olarak siyasete farklı bir tanım, farklı bir bakış açısı getirmek için yola çıktığımızı ilk günden itibaren söylemiştik. Kurulduğumuz ilk günden beri gazi şehrimizin güzel insanlarına HÜDA PAR'ı ulaştırmak için çabaladık ve çabalıyoruz. Bizler siyasete farklı bir çizgi getirerek ezberleri bozacağımızı, siyasetin merkezine insanı ve insanlığı getireceğimizi o gün de dile getirmiştik. Merkezinde insan olmayan bir siyasetin sonucunda halkın yararı gözetilmemiştir. HÜDA PAR olarak kurulduğumuz günden beri hem bu anlayışla hareket ettik. Halkımızın can, nesil, akıl, mal ve din emniyetini güvence altına almak için çabalıyoruz." diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir