• DOLAR 32.224
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2456.801
  • ...
Batman Merkez İmam Hatip Lisesinden Türkiye dereceleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye dereceleri elde etti. İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) ve Plato Meslek Yüksekokulunun birlikte gerçekleştirdiği yarışmalarda Merkez İmam Hatip Lisesi Serbest Deneme yarışmasında kürsüyü kimseye bırakmadı.


Türkiye genelinde İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında yapılan Serbest Deneme Yarışması'nda Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Zeynep Başarır birinci, Betül Aslan ikinci, Yasemin Baştaş ise üçüncü oldu.


Yine ÖNDER tarafından "Sokak Oyunlarımız" teması ile düzenlenen Fotoğraf Yarışması'nda da Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif Taş, Türkiye üçüncülüğünü elde etmişti.


Konu ile ilgili bilgi veren Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Salih Yıldırım, bu yıl Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin birçok dalda ödüller aldığını, gerek Batman içinde gerekse Türkiye geneli yarışmalarda Batman'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.


Bu başarılarından dolayı bütün öğrencilerle gurur duyduklarını belirten Yıldırım, Merkez İmam Hatip Lisesinin başarılarının bundan sonraki yıllarda da artarak devam edeceğinin altını çizdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir