• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Karpuz ampuller tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Kayalıparkta direklerden düşen karpuz ampuller tehlike saçıyor. Duruma tepki gösteren Konyalılar, önlem alınmasını istedi.

Konuyla ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlardan Ramazan Öz, "Bu karpuz ampul dün bir vatandaşın ayaklarının dibine düştü. Hala aynı yerinde duruyor hiç mi bir yetkili bunu görmüyor. Bu nasıl bir sorumluluk? Eğer o vatandaşın kafasına düşmüş olsaydı kesinlikle zarar verecekti. Kayalıpark alanı şehrin merkezi ve şehrin her yerine şehir içi otobüsler buradan kalkar bu nedenle sürekli kalabalık olur. Çoluk çocuk bütün vatandaşlar burada otururlar. Ampulün o vatandaşın kafasına isabet etmemesi ya da bir çocuğun kafasına düşmemesi Allah`ın bir yardımıdır.

Bunun haricinde birkaç direkte daha karpuz ampullerin olmadığını görüyorum ve muhtemelen bunların da düştüğünü düşünüyorum. Her zaman olaylardan sonra tedbir alırız. Halbuki daha zarar görmeden bazı tedbirler alırsak daha iyi olmaz mı? Yetkililerden buna acil bir çözüm getirmelerini bekliyorum" dedi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir