• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
Siyer yarışması birincisi başarısını anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 26 Mayıs'ta Türkiye geneli yapılan siyer yarışmasında birinciliği paylaşan dört kişiden biri olan Muzaffer Öztürk, başarısının sırrının çok okumak ve sık sık tekrar etmek olduğunu söyledi.

 

45 bin'i aşkın yarışmacının katıldığı sınavda birinciliği paylaşan Tıp Fakültesi öğrencisi Öztürk, "Okulum erken bittiği için memleketim olan Batman'a gittim orda sınava katıldım. Siyeri Nebevi adlı eseri beş sefer okudum. Çünkü bir şeyi anlamanın tek formülü sık okumadan, tekrar okumadan geçiyor. Bunu Tıp Fakültesinde edindiğim tecrübeye borçluyum" dedi.

 

Siyeri Nebevi kitabını çok beğendiğini, Hz. Peygamberin mesajına bu zamanda çok ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Öztürk, " Bir Hıristiyan'a, bir Yahudi'ye, Hz. Muhammed'in mesajı nasıl ulaştırılır bu kitapta öğrendim. Bu kitap sayesinde kendimi hadis konusunda da geliştirdim" ifadelerini kullandı.

 

Öztürk son olarak, "Bu sınav gerçekten hayırlarla doluydu. Çünkü kitabın kendisi, içeriği, örnek alınan model, gidilen yol, umre hepsi çok hayırlı, hayırlarla dolu bir sınav yapıldı. Bu hayırların devamını diliyorum. Benimle birinciliği paylaşan üç kardeşimi de tebrik ediyorum. Bu hayırlı sınavı tertipleyen Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ederim Allah Emeği geçen herkesten razı olsun" dedi. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir