• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı: "Temennim odur ki, yıl sonuna kadar faizi tek haneli rakama indirelim"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanının konuşmasından satır başları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Merkez Bankasının gücünü kaybetmesini bekleyenler, kusura bakmasınlar onlar avucunu yalamaya devam edecek. Temennim odur ki bundan sonraki toplantıda (Merkez Bankası) bunu biraz daha indirmek suretiyle yıl sonuna kadar faizi tek haneli rakama indirmeliyiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sinop'ta bir nükleer enerji santralinin adımını atacağız. Bununla ilgili Sayın Putin'le etraflı görüşmelerim oldu ve bu görüşmeleri devam ettiriyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Karadeniz doğal gazı devreye girerse işimiz çok daha kolay olacak. Rusya ile de bu noktada bir sıkıntımız yok."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2022 yılında büyümenin yüzde 5 seviyesinde gerçekleşmesini öngörüyorum. Tabii bu bir ortalama rakamdır, daha iyisi olacak ama daha kötüsü olmayacak."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Sosyal konut projesi) Arsamı alır evimi yaparım diyenlere yönelik rakamı 1 milyona belki daha fazla çıkararak vatandaşımıza böyle bir imkan tanımak istiyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Borsa ile ilgili iddialar) Konu en ince ayrıntısına kadar incelenecek, en kısa sürede bunu kamuoyuyla paylaşacağız."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir