• DOLAR 32.224
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2456.34
  • ...
Gezi Parkı olaylarında 87 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- İstanbul'da Gezi Parkı'nda 27 Mayıs gecesi başlayan eylemlerin neden olduğu olaylardan sonra polis çok sayıdaki ev ve işyerlerinde operasyon başlattı. . İstanbul ve Ankara'da bugün sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 87 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 21 ilçede 94 ayrı adrese baskın yapıldı. Yapılan operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.
Atılım Gazetesi ve Etkin Haber Ajansı'nın da bulunduğu adreslerde de polis arama yaptı. Adreslerdeki arama ve incelemeler sürerken, operasyonun Gezi Parkı olaylarıyla ilgili soruşturma kapsamında yapıldığı iddia ediliyor.

Ankara'da da 26 adrese baskın yapıldı. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı'na ilişkin yapılan son operasyonlarda İstanbul'da 62, Ankara'da 25 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. (Erkan Yavuz-İLKHA)
.

Bu haberler de ilginizi çekebilir