• DOLAR 32.536
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2411.873
  • ...
Müslüman Türkiye'nin evlatları sapkınlığına karşı toplandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müslüman Türkiye'nin evlatları LGBT sapkınlığına karşı İstanbul Saraçhane’de toplandı. Fikirde Birlik Platformu’nun çağrısıyla 150 STK’nın destek verdiği büyük buluşmada LGBT dayatması protesto edildi.

Toplanan kalabalık, 'Küresel çetelerden aileni ve neslini koru, kulak ver bu sese aile hedefte, LGBT propaganda ve dayatmasına dur de, cinsiyetsiz toplum projesine dur de.' yazılı dövizlerle alana giriş yaptı. "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla düzenlene mitinge yoğun katılım sağlandı.

Bugün Saraçhane Parkı'nda gerçekleşen Büyük Aile Yürüyüşü, LGBT'nin yurt dışı fonlu temsilcilerini tutuşturdu. Küresel bir çeteye dönüşen sapkınlık  lobisinin dayatmasına 'dur' demek için yola çıkan aileler, yürüyüşe çocuklarıyla katılım gösterdi.  

İptal olması için başvurdular!

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), protestonun iptali için İstanbul Valiliği'ne başvuru yaptıklarını açıkladı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, siyasi partilere mektup gönderildiği de belirtildi.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun çatısı altında bir araya gelen 150 sivil toplum kuruluşu  saat 14.30’da İstanbul Saraçhane’de toplandı

Müslüman Anadolu, üzerine düşeni yapıyor. Yetkililer de gereğini yapıp, sapkın LGBT odaklarına karşı taarruza geçmeli. Bu toprakların evlatlarını Lut Kavmi’nin artıklarına karşı   korumalı. Sapkınlığa destek veren her türlü, kurum-kuruluşun kökünü kurutmalı!

Bu haberler de ilginizi çekebilir