• DOLAR 32.229
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2406.961
  • ...
Bingöl STEM Robokulüp ekibinden büyük başarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından bu yıl Samsun'da düzenlenen, TEKNOFEST Yarışmalarında Bingöl STEM Robokulüp ekibi, 5248 takım arasından 5.oldu.

Samsun’da düzenlenen Teknofest 2022 Final yarışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, "Bingöl STEM Tarım Teknolojileri Takımımız Teknofest 2022 Samsun Final Yarışmasında en iyi sunum ödülünü almış ve ayrıca 5248 takım arasından 5.olmuştur. Teknofest 2022'de 2.ödülünü alan Bingöl STEM Robokulüp ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Yücel, "Bingöl STEM Robokulüp öğrencileri TEKNOFEST 2022 yarışmalarında önemli bir başarı gösterdiler. Öğrencilerin bundan sonraki süreçte projelerini geliştirerek daha güzel başarılar elde edeceğine inanıyor, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu önemli başarıların altına imza atan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların bu önemli başarıların altında emeği olan yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir