• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
Ağrı'da yaklaşık 25 bin öğrenci eğitime başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 5-9 Eylül okula uyum haftası, ilkokul ve anaokulu öğrencileri için başladı. Türkiye geneli başlayan uyum haftası kapsamında Ağrı'da da yaklaşık 25 bin öğrenci eğitim görmeye başladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, okullara uyum haftasının ilk gününde öğrencilerle bir araya geldi.

İbrahim Çeçen İlkokulu'nda öğrencilerle buluşan Kökrek, öğrencilere yeni eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dileyerek, öğrencilere ikramda bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılında yeni bir rehberlik çalışması ve uyum eğitimleri programının uygulanacağını söyleyen Kökrek, "2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde İbrahim Çeçen İlkokulumuzdayız. Öğrencilerimiz bugün birinci sınıfa başlıyorlar. Biz onları bu gün ziyaret etmek üzere okullarına geldik. Millî Eğitim Bakanlığımızın 'Çerçeve Uyum Programı' var. Bu uyum programı kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi Ağrı'da da uyum haftası olarak öğrencilerimiz eğitim görecekler. Bu uyum haftası içerisinde neler var? Öğrencilerimize ve velilerimize yönelik rehberlik çalışması, okul iç dış mekânlarının tanıtılması ve etkinliklerin yapılması gibi aktivitelerimiz olacak. Ağrı ilimizde 25 bine yakın öğrencimiz birinci sınıf, anasınıflarıyla buluşmuş oldular. Ben bu süreçte bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum, yolları açık olsun. Ailelerimiz çok mutlu, öğrencilerimiz çok mutlu ve heyecanlı. Onları görünce doğrusu bizlerin de heyecanı bir kat daha arttı. Ben tekrardan eğitim-öğretim hayatımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir