• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.529
  • ...
15 yıldır kedilere gözü gibi bakıyor: Geç geldiğimde köyün girişinde saatlerce beni bekliyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bingöl merkez Köprübaşı köyünde ikamet eden Mehmet Bulut, çalıştığı dinlenme tesisinde yemeklerden arta kalanları her akşam toplayıp köydeki kedilere veriyor.

Bulut ile kediler arasında kurulan bağ o kadar güçlü ki bazı akşamlar geç geldiği kediler onu saatlerce köyün girişinde bekliyor.

15 yıldır kedilere düzenli olarak bakan Bulut, her akşam başını rahat bir şekilde yastığa koyduğunu belirtiyor.

İLKHA'ya konuşan Bulut, her akşam saat 19:30-20.00 arasında lokantadan artan yemekleri getirip kedilere verdiğini söyledi.

Hayvanlara karşı daha duyarlı olunması çağrısında bulunan Bulut, "Belki bunların vesilesiyle Allah günahlarımızı bağışlar." diyerek temennisini dile getirdi.

Bulut, yavrularıyla birlikte yaklaşık 20 kediyi beslediğini, kedilerin yanı sıra kalan artıklardan köpeklere de verildiğini ifade etti.

 

"Geç kaldığımda köyün girişinde beni bekliyorlar"

Bulut, "Genelde saat 20.00’de iş yerine geliyorum. Ama bazen geç; saat 21.00-22.00'de geldiğim oluyor. Buna rağmen beni bekliyorlar. Hele bir beyaz kedi var ki ben gecikince köyün girişine kadar gelip beni orada bekliyor. Saat 22:00’ye kadar beni orada bekliyor." diye konuştu.

"Güzel bir şey, ben bu şekilde mutluyum"

Hayvanlara karşı duyarlı olunması çağrısında bulunan Bulut,  "Onlar da bir can taşıyorlar. Güzel bir şey, ben bu şekilde mutluyum. Her akşam artan yemek çöpe gitmesin diye bir poşete bırakıyorum, akşamları geldiğim zaman tertemiz bir şekilde bu hayvanlara veriyorum, rahat gidip yatıyorum.” ifadelerine yer verdi.  (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir