• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Demiral'dan belediye yetkililerine çağrı: Su sorununu çözün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçme suyu sorunu yaşayan mahalle sakinlerinin sorunlarını dile getiren HÜDA PAR Kahta ilçe Başkanı Demiral, icra makamlarının iş yapma ve sorunlara çözüm bulma makamları olduğunun unutulmaması gerektiğini kaydetti.

"Koltukları işgal etmenin hiçbir mantık ve mantalitesi yoktur"

Soruna çözüm bulunması için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini belirten Demiral, "Fatih, Gazi ve Yeni Mahalle'lerinde sık sık yaşanan su kesintileri nedeniyle toplanmış bulunmaktayız. Bizler yetkililerle defalarca konuşmamıza rağmen yetkililerin sorunu sürekli ertelemesi üzerine mahallelilerle beraber bu toplantıyı yaptık. Mahalle sakinlerinin bize yapmış olduğu şikâyetler üzerine toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Mahalleli su kesintisi sorununa bir çözüm bulunmasını talep ediyor. Bizler buradan yetkililere sesleniyoruz: Mühim meseleler varken gidip ehem olmayan ehven meselelerle uğraşmak halkımızı mağdur ediyor. Bu mağduriyetin acil bir şekilde giderilmesini yetkililerden talep ediyoruz. Bu talebimizi mahalleli ile beraber buradan sizin aracılığınızla dile getirmeyi üzerimize bir borç olarak kabul ediyoruz. Yetki makamında olan insanların yetkilerini ivedi bir şekilde kullanmalarını istiyoruz." ifadelerin kullandı.

Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Yavaş ise sorunu dile getirerek, "Defalarca bu konuyu yetkililere ilettik. Suyumuz akmıyor. Hala da su yok. Suyumuz gece saat 23.00'ten sonra geliyor. Sabah 9.00'da kesiliyor. Millet mağdur oluyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir