• DOLAR 32.185
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2491.82
  • ...
Kana doymuyorlar! Siyonist rejimden ABD'ye Refah bildirisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adları açıklanmayan ABD'li yetkililer, siyonist rejimden, Refah'a olası kara saldırısında Filistinli sivillerin tahliye planına ilişkin ABD'yi bilgilendirdiğini ifade etti.

Yetkililer, ABD'nin, olası kara saldırısında çok sayıda Filistinli sivilin hayatının riske gireceği noktasında fikrinin değişmediğini vurguladı.

SÖZDE KARŞILAR!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün yaptığı açıklamada, Refah'a kara saldırısını desteklemediklerini, bunun vereceği zararın kabul edilebilir olmayacağını söylemişti.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre ise, siyonist rejimden Refah'a kara saldırısı düzenlemesine karşı olduklarını yinelerken, işgal rejiminden henüz bu yönde bir plan görmediklerini belirtmişti.

ABD Başkanı Joe Biden ve Batılı yetkililerin, Refah'a yönelik olası kara saldırısının daha çok sivil ölümüne ve insani krizin büyümesine neden olacağı uyarılarına rağmen katil Netanyahu, askeri saldırının yapılacağını duyurmuştu.

Amerikan medyasına da yansıyan haberlerde, siyonist rejimden bir hafta içinde Refah'a yönelik "kapsamlı bir kara operasyonuna" başlayabileceği iddia edilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir