• DOLAR 32.444
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2448.44
  • ...
"O'nu üzen ümmetin sessizliğiydi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ahmed-i Bican Camii avlusunda gerçekleştirilen programa İHH İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Behçet Atila katıldı. Program Mehmet Koç hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. AGD Suruç Şube Başkanı İsmail Yıldız'ın selamlama konuşmasının ardında Mavi Marmara yolcusu İHH İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Behçet Atila bir konuşma yaptı.

 

Konuşmasında Gazze ablukasını kırmak için bu yola çıktıklarını ifade eden Atila, Gazze ablukasının henüz kalkmadığını ama ümmetin üzerindeki başka ablukaları kırdıklarını söyledi.

 

Abluka kalkıncaya kadar da Mavi Marmara'nın durmayıp yoluna devam edeceğini vurgulayan Atila, "Şehid Şeyh Ahmed Yasin'in hayatı okunduğunda çıkan en net sonuç şudur. Hiçbir bahaneciye bahane bırakılmamıştır. Defalarca hapse atıldı, suikastlara uğradı ama yılmadı. Onu asıl üzen ise Siyonist terör devleti İsrail'in saldırganlığı değil ümmetin sessizliği idi. Bu nedenle 2003 yılında kaleme aldığı mektubunda ümmeti Allah'a şikâyet ediyordu. Biz de 2010 Mayısında büyük şehid belki şikâyetini geri alır diye yola çıktık. İşte Mavi Marmara şehidleri de kendilerini yakıt yaptılar" dedi. (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir