• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
HÜDA PAR Cihan Haber Ajansını Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan ve İl idare kurulu üyesi Taner Takar, yerel basın ziyaretleri kapsamında Cihan Haber Ajansı Van Temsilciliğini ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini, Cihan Haber Ajansı muhabirlerinden Ahmet Görçüm karşıladı.

"Sizlerle tanışmak ve parti programımızı anlatmak için geldik" diyen İl Başkanı Av Rasim Sayğın, tanışma faslından sonra toplumun maddi ve manevi yönden kalkınmasını istediklerini, halkımızın faydasına olan doğruların yanında olduklarını, doğru kimden gelirse gelsin yanında olacaklarını ve toplumun manevi değerlerine dönmesi için elimizden gelen çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

"Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için herkesin gayret sarf etmesini ve tüm kesimlerin bu sürece dahil edilerek kan ve göz yaşının durmasını istiyoruz" diyen Sayğın, Toplumu bir arada tutan İslam kardeşliğinin geliştirilmesi ve içinin doldurulması gerektiğini belirtti.

Ajans adına Ahmet Görçüm ve hazırda bulunan yetkililer, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek parti çalışmalarında başarılar dilediler. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir