• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Memleket Partisi'nde istifa depremi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memleket Partisi'nde sözcüsü ve genel başkanvekili de olan Gaye Usluer'in de aralarında bulunduğu altı parti yöneticisi partiden ayrıldı. İstifa edenler “Parti başlangıçtaki iddiasından uzaklaştı” eleştirisinde bulundu. Edinilen bilgiye göre parti MYK üyeleri toplantı kararı aldı. Toplantının ardından olağanüstü bir kurultay kararının açıklanacağı belirtildi.

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi'nin Parti Sözcüsü ve Genel Başkanvekili olan Gaye Usluer ile Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın aralarında bulunduğu altı üst düzey yönetici istifa etti. Genel Sayman Serkan Ufuk Akgün, MYK Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, PM Üyeleri Meryem Şengül Kala ve Oğuz Giray da istifa eden diğer isimler oldu.

“PARTİ GAYESİNDEN UZAKLAŞTI”

Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın, Memleket Partisi İl Başkanları'nın olduğu Whatsapp grubuna mesaj göndererek istifa ettiğini duyurdu. Akalın “Uzun süreden beri var olan çözümsüzlüklerin içinde, partinin başlangıçtaki hedef ve iddiasından uzaklaştığını üzülerek gözlemledim” ifadelerine yer verdi.

PARTİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYA GİDİYOR

Edinilen bilgiye göre Memleket Partisi MYK Üyeleri toplantı kararı aldı. Toplantının ardından olağanüstü bir kurultay kararının açıklanacağı belirtildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir