• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
Denizli Oto Ekspertiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'de Otomotiv sektörü çok yönlü iş alanlarına ve kavramlara sahiptir. Araç sahipleri en iyi hizmetleri almak için neye ihtiyaç duyarlarsa ona uygun organizasyon ya da kuruluşlar ile irtibata geçerler. Sadece bireyler değil, firmalar da bu şekilde hareket ederler. Experix Kurumsal Oto Ekspertiz markası olarak uzman ekibi ve son teknolojik araçlar ile, deneyim ve yenilikçi bakış açısıyla birlikte benzersiz bir Oto Ekspertiz Hizmeti sunmak için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Denizli bölgesindeki Araçların ekspertiz işlerinde de en güvenilir Denizli Oto Ekspertiz kuruluşlarından yardım alınabilir ve hızlı bir değerlendirme süreci yaşanabilir.

Çok sayıda kişi için Oto ekspertiz hizmetleri üzerinde hassasiyet ile durulması gereken bir konuyu oluşturur. Bu nedenle de uzmanları güvenilir ve objektif olan, deneyimli kadroları ile en doğru adımların atılmasını sağlayan kuruluşlardan istifade edilir.

Denizli genelinde de milyonlarca araç olduğu için bu anlamda hizmet edecek ekspertizlere ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle de Denizli Oto Ekspertiz ciddi manada en kaliteli hizmetleri gerçekleştirirken ister satış işlemleri öncesinde, ister kaza ya da benzer olaylar sonrasında doğru değerlendirme raporları ile araç sahipleri ve firmalara bilgilendirmelerde bulunur. Şimdi siz de bu tarz bir ihtiyaç duyduğunuz zaman bu adresten fayda sağlayabilirsiniz.

Bizler oto ekspertiz konusuna yeni bir soluk getirdiğimize eminiz. Bizi sakın diğer oto ekspertizler ile karıştırmayın en son model ekipmanlarımız ve uzman kadromuz ile her zaman size vereceğimiz yazıların ve garantilerin sonuna kadar arkasındayız...

NEDEN EXPERİX OTO ? BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ HİZMET

Araç satmak veya almak isteyen insanlar, kendi bildikleri ekspertizlere gitmek için ısrar ederler. Bu bazen istenmeyen sorunlar doğurmakta, müşteri ve satıcı arasında anlaşmazlık yaşanmaktadır. Biz, hem müşteri hem de satıcıya tarafsız hizmet verme sözümüzü tutmaktayız. Denizli Oto Ekspertiz, hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadığını beyan ederek, sektörde yerini sağlamlaştırmış bir firmadır.

ARAÇ SATIN ALIRKEN GÜVEN ORTAMI

Beğendiğiniz aracın sahibini ne kadar tanıyor olursanız olun, yine de bir ekspertize gitmekte her zaman fayda vardır. İnsanlar ellerindeki araçları çıkarmak/ satmak istediği için, yanlış veya doğru beyan vermeyerek, sizleri mağdur edebilirler.

Bu yüzden, Aracın sahibine değil, bize güvendiğiniz taktirde, hem paranız hem de vaktiniz heba olmaz.

ARAÇ SATARKEN GÜVEN VERMEK

Araç satın almak riskli bir iş olduğundan, müşteriye güven sağlamak veya vermek çok önemlidir. Müşterinin talepleri doğrultusunda hazırladığımız, kurumsal markamız olan Denizli Oto Ekspertiz, tarafından güvencesi verilmiş raporlar ile hem satışlarınızda güven kazanabilir hem de satış sürecinizdeki zaman kaybını minimuma indirebilirsiniz. Bizden aldığınız rapor ve sertifikaları, müşteriye beyan etmeniz ile müşteri ile aranızda güven bağı kurulmakta, satış süreciniz hızlanmaktadır.

DOĞRU VE DÜZGÜN KIYASLAMA

Araç alma konusunda kararsız kalabilir, hangisini almak için bir kıyaslama talep edebilirsiniz. Denizli Oto Ekspertiz, almak istediğiniz araçların kıyaslamasını ve incelemesini yaparak, size bir rapor sunarız.

EKONOMİK ÇÖZÜM

Sektördeki öncü karakterimiz ile bir diğer hizmetimiz, eksper hizmetimizin yanında sizlere, Denizli Oto Ekspertiz olarak, beğendiğiniz araçları genel bir testten geçirerek, zamanla size masraf çıkaracak, yada arıza yapacak noktaları belirttiğimiz bir rapor sunarak, güveninizi tazelemekten gurur duyarız.

En yeni teknolojiye sahip firmamız modern cihazlarımızla, 2. el otomobil alım satımlarında, farklı ekspertiz paketleri ile sizlere garantili, sigortalı ve yol yardımı hediyeli ekspertiz keyfini yaşatmak istiyoruz. Sizlere en yakın oto ekspertiz bayimiz yönlendirerek ve alanında uzman ve profesyonel ustalarımız ile aracınızın detaylı kontrolünü sağlayıp, oto check-up hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Araç almak yada satmak isteyen insanların vazgeçilmez arayışı olan oto eksper hizmeti, sektörde yenilikçi firmaların odağı oldu. Eksper hizmetlerinde belli başlı hizmet kalitesi sunan firmaların yanında alanında uzman olmayan, bağımlı eksperlerin sayısı ise gitgide artmakta, araç sahipleri ya da müşteriler çokca mağdur edilmektedir. Müşterilerimizin güvenli oto expertiz hizmeti almasını amaç edinen firmamız, gereken tüm teknolojik alt yapıyı elinde bulundurarak, hizmetlerine sürekli yenilik ekleyerek müşterilere sunduğu “ doğru “ eksper raporları ile güvenlerini kazanmıştır. Denizli Oto Ekspertiz olarak bu güne kadar sektördeki “güven” imajımızı ileriye götürerek, oto expertiz alanında “ en başarılı marka” olma hedefine doğru ilerlemekteyiz. Denizli genelinde hizmet veren Denizli Oto Ekspertiz,

Experix İLE Güvenilir Oto Ekspertiz Hizmeti Al, Zaman Kazan Garantide Ol Profesyonel Hizmet Sıfır Hata. Araç Alırken Risk Alma Oto raporla Denizli Oto Ekspertiz TSE ve Garantili.

Türkiyenin en büyük ili olan istanbul'da Anadolu yakası ve Avrupa yakası oto ekspertiz hizmetlerine eklediği Denizli Oto Ekspertiz ile ister yerinizde isterseniz şubelerimizde oto eksper hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Denizli Oto Ekspertiz olarak, Denizli bölgesinde oto expertiz hizmeti ile eksper hizmetini ayağınıza getirecek bir çözüm sunuyoruz. Denizli Oto Ekspertiz tarafından güvencesi altında bu hizmetimize, ister 444 02 26 telefon numarasından, isterseniz de mail üzerinden form doldurarak yerinde denizli oto ekspertiz hizmetimize ulaşabilirsiniz. Experix markasının, kurulduğu tarihten beri “ bağımsız ve tarafsız hizmet” ilkesi hiçbir kurum ve kuruluş için değişmemiştir. Geçmişten bugüne kadar, hiçbir kurum ve kuruluşla bağlantımız ve anlaşmamız bulunmaması, müşterilerimizin bize güven duymasındaki baş nedenlerden biri olmuştur. Biz yalnızca 2.el araç satmak veya almak isteyen ve kendi aracı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Experix İle ARAÇ SATIN ALIRKEN GÜVEN VERMEK

İkinci el araç alımlarında tedirginlik ve güvensizliğin var olduğu bu günlerde, insanlara göre 2.el araç almak oldukça risklidir. Experix olarak biz, bu güvensizliği ortadan kaldırarak, beğendiğiniz araç hakkında detaylı bir inceleme yaparak, fikir sahibi olmanıza yardımcı oluruz.

Experix İLE ARAÇ SATARKEN GÜVEN VERMEK

Otomobil sektöründe yapılan hileler, kurnazlıklar nedeniyle insanlar 2.el otomobil alırken tedirginlik yaşamakta ve alacağı aracı kendi istediği oto experlere götürmek istemekte ve satış süreci uzamaktadır. Kurumsallaşmış sektörde başarılı bir duruşu olan Experix, altında raporlar ve sertifikalar müşterilerinize güven verecek, satışa ayırdığınız vakit ise cebinizde tasarruf olarak kalacaktır.

DOĞRU VE DÜZGÜN KIYASLAMA

Araçlar arasında kıyaslama yapmak isteyen müşterilerimize sunduğumuz bu hizmet, ilk günden bu yana, detaylı oto ekspertiz raporları ile birlikte, araç almak isteyen müşterilerimize kolaylık sağlamış, “ doğru aracı, “ doğru bilgiler” ile almalarına vesile olmuş olmaktan gurur duyuyoruz. Ve ayrıca yeni başlattığımız kampanya ile Alanında uzman ustalarımız ve 4 farklı ekspertiz hizmeti paketimiz ile Oto ekspertiz firmaları arasında en rekabetçi fiyat politikası ile Tur Assits yol yardımı hediyeli ve motor mekanik garantili ekspertiz hizmeti sunuyoruz. Bu kısa süreli kampanyadan yararlanmak için hemen bizim ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.

EXPERİX OTO EKSPERTİZ İLE EKONOMİK ÇÖZÜM

Experix kurumsal oto ekspertiz tarafından müşterilerine sunulan diğer bir yenilikçi hizmet ise, oto ekspertiz hizmetinin yanında, aracın tüm mekanik aksamlarının teste girmesi kontrol edilmesi gibi işlemlerin sonucu olarak, arızalanabilecek ve ilerde sorun çıkaracak noktaları tespit edilmesi ile müşterilerimize ekonomik çözüm sunmaktan mutluyuz. Sizde bu hizmetlerden yararlanmak ve bilgi almak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, 444 02 26 telefon numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir