• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 15-17. kilometreleri arasında farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

2-Pınarhisar-Saray yolunun 34-37. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

3-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Ermenek-Mut yolunun 18-19. kilometreleri (Çamlıca Mevkii) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Osmaniye-Nurdağı yolunun 38-45. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Bayramözü-Hirfanlı Barajı yolunun 0-5. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan (Kargın Selimağa köyü ile Karakaya köyünü birbirlerine bağlayan köy yolundan) sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7-Antalya-Kemer yolu üzerinde bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında her iki yönde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak sağlanacaktır.

8-Karabük-Kastamonu İl Sınırı-Araç-Kastamonu yolunun 8. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Kastamonu-Karabük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9-Yusufeli-Uzundere yolunun 40-47. kilometreleri arasında şev koruma çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Giresun-Gümüşhane İl Sınırı-Kürtün-Torul yolunun 44. kilometresinde bulunan Yeni Kürtün Tüneli çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle Torul-Kürtün yönü itibariyle trafiğe kapanmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir