• DOLAR 32.264
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2407.196
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ankara-Niğde Otoyolunun Kırşehir Bağlantı yolu 2. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Kırşehir istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2-Söke-Milas yolunun 26. kilometresinde menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Ermenek-Mut yolunun 18-19. kilometreleri (Çamlıca Mevkii) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 0-1. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

6-Orhangazi-İznik yolunun 0-22. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ağır taşıt trafiğine kapatıldığından diğer taşıtların azami 30 km/saat hızda kontrollü olarak geçişi sağlanmaktadır.

7-Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

8-Osmancık-Merzifon yolunun 4-7 kilometreleri arasında Badal Tüneli yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

9-İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 17. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Yusufeli-Uzundere yolunun 40-47. kilometreleri arasında şev koruma çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir