• DOLAR 32.256
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2400.696
  • ...
Batman’da düzenlenmek istenen konserin iptal edilmesi isteniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Emekli Memur-Sen Batman İl Temsilciliği Mehmet Şirin Turan, yaptığı yazılı açıklamada, neslin ifsadına yol açacak konserin halkın örf ve değerleriyle uyuşmadığını söyledi.

Düzenlenmek istenen konsere tepki gösteren Turan, “Batman Valiliği ve Batman Belediyesinin 8 Mayıs’ta Batman Petrol Spor'un şampiyonluğu ve Batman'ın kuruluş yıldönümü bahanesi ile ortaklaşa düzenlenmesi planlanan skandal konserin halkın örf ve değerlerine aykırı olması sebebiyle derhal iptal edilmesini istiyoruz. Ahlak dışı konserleriyle tanınan Hande Yener isimli ucube kadın şarkıcının katılımıyla hayâsız bir konser düzenlenmesi korkunç bir durum olmalı.” diye konuştu.

Konserlerle büyük bir israfın oluştuğuna işaret eden Turan, “Batman’da işsizliğin ve ekonomik sıkıntıların hat safhada olduğu, gençlerin işe, eşe ve aşa en çok ihtiyaç duyduğu bu süreçte böyle bir israfın kabul edilemez olduğunun bilinmesini ve konsere ayrılan kaynakların ise gençlerin istihdamına yönelik harcanmasını istiyoruz. Emekli Memur-Sen Batman İl Temsilciliği olarak, Batman Valiliği ve Belediye yetkililerini neslin ifsadına yol açacak bu yanlış konser kararından vazgeçmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir