• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kara yollarında yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 32-35. kilometreleri arasında Selimpaşa köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometreleri arasında hızlı tren hattı köprü ayağı yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.

3-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Amasya-Taşova yolunun 46-47. kilometreleri arasında (Taşova Şehir Geçişi) köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde (Medical Park Hastane Mevkii) yaya üst geçidi bakım onarım çalışması nedeniyle 21.30-06.30 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

7-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

8-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

9-İnebolu-Kastamonu yolunun 23-30. kilometreleri arasında sel hasarları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir