• DOLAR 32.516
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2436.413
  • ...
Demirci Ticaret Odası Seçimleri yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA – Demirci Ticaret Odası Meslek Grupları seçimlerine favori olarak giren ve 16 kişilik meclisteki mücadelenin merak edildiği seçimlerde, başkan adaylarından Selami Selçuk, Mustafa Eraydın ve Yüksel Dağhan‘ın kendi sandıklarından çıkamaması şaşkınlıkla karşılandı.

 

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meslek Grupları seçimleri sonuçlandı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen seçim sonucunda adaylar sevinç ve hüznü bir arada yaşadı.

 

6 listenin yer aldığı seçimlerde 8 yıldır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan Selami Selçuk kendi meslek grubundan çıkamadı.

 

16 Kişilik meclise Öz Akkılınç Ticaret, Karaca Kuyumculuk, Ramiz Argun, Hüseyin Oktay, Ahmet Koyuncu, Hüseyin Çomak, Halıkent Otobüs Kooperatifi, Gökhan Yıldızel, Yakup Aysan, Lider Ekmek, Muttalip Dikmen, Hüseyin Özcan, Nurdoğan Bayram, Mazhar Dede Sigortacılık, Nur Mensucat ve Ali Özkuyumcu seçildiler.

 

Oldukça iddialı ve çekişmeli geçen seçimlerde 5. grupta yer alan adaylar Hüseyin Özcan, Halıkent Otobüs Kooperatifi, Olgunlar Yem aynı oyu alırken sonuç kura ile belirlendi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir