• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-TİS Otoyolunun (Toprakkale-İskenderun) Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Sinop-Samsun yolunun 81-91. kilometreleri (Turgut Özal Kız Yurdu Kavşağı-Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü) arasında akıllı kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Batman-Kurtalan-Siirt yolunun 20-25. kilometreleri arasında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tünelinde elektrik elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle her iki yönde bulunan tüplerde, 08.00-20.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

10-Edremit-Çanakkale yolunun 9-11. kilometreleri arasında deniz tarafında meydana gelen çökme nedeniyle fore kazık çalışması yapıldığından ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir