• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolunun 71. kilometresinde bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tünelin Kastamonu-Çankırı istikametindeki tüp trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametteki tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Parlayıcı ve patlayıcı madde taşıyan taşıtlar tünele girmeden Ilgaz Dağı üzerine yönlendirilmektedir.

2-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

3-Kırıkkale-Kırşehir yolunun 35-39. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırşehir-Kırıkkale ) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Kahramanmaraş-Narlı-Gaziantep yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Mesudiye-Sivas yolunun 50-53. kilometreleri arasında heyelan nedeniyle ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sağlanmaktadır.

7-Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometreleri arasında Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Of-Çaykara yolunun 10-47. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

10-İspir-ikizdere yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir