• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yol durumu ve kapalı yollarda son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Salihli-Alaşehir yolunun 0-3. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları kapsamında her iki istikamette ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

5-Amasya-Taşova yolunun 46-47. kilometreleri arasında (Taşova Şehir Geçişi) köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Simav-Uşak yolunun 27.kilometresinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergâh olarak şehir içi Sanayi içinden sağlanmaktadır.

7-Uzunköprü-Keşan yolunun 41-43. kilometreleri arasında yol bakım onarım çalışması nedeniyle Uzunköprü yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

8-Yıldızeli-Sivas yolunun 40. kilometresinde çimento fabrikası önü hemzemin geçit deplase işi nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Sivas-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9-Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

10-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde (Medical Park Hastane Mevkii) yaya üst geçidi bakım onarım çalışması nedeniyle 21.30-06.30 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir