• DOLAR 32.526
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2405.75
  • ...
İpekyolu Belediye Başkan Vekili gençlerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Öğrencilere hitap eden Aydın, Güçlü bir Türkiye'nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerle sürekli olarak bir araya geldiklerini, yaptıklarını ve yapmak istediklerini gençlerle paylaşırken kariyer planlamalarına faydalı olacak bilgileri de bu vesile ile aktardıklarını dile getirdi.

Gençlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Aydın, "Bu kentte yaşayan hemşerilerimize hizmet ederken ister istemez gençlerimizin beklentilerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu sebeple, kariyer günleri programımızla sizlerle bir araya gelerek sizin bizleri, bizim de sizleri anlamamıza olanak sağlıyoruz." dedi.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Aydın, üniversite sınavına girecek olanların seçeceği bölümlerin çok önemli olduğuna dikkat çekerek özellikle hangi alana yatkınlıkları varsa, o alanda tercih yapmalarını, Bunu edindiği deneyimler sonucu paylaştığını söyledi.

"Modern ve gençliğe hitap eden projelerimiz var"

İpekyolu ilçesinde yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili gelen soruları da cevaplayan Aydın, gençlere verilen değerin bir yansıması olarak sporu ve sporcuyu her daim desteklediklerini, bu kapsamda ilçeye 2 bin kişilik spor salonunu yapacaklarını, ayrıca Esenler Mahallesi'nde toplam bin 623 metrekare alan üzerine kurulacak olan 3 katlı kütüphane için de çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti.

Aydın, Türkiye'nin geleceği olan gençlerin ülkemizin daha müreffeh yarınlarına gidilecek yolda almış olduğu sorumluluk bilinciyle çok daha başarılı işlere imza atacağından şüphesi olmadığı dile getirdi.

Söyleşi programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir