• DOLAR 32.416
  • EURO 34.636
  • ALTIN 2385.567
  • ...
Et ve Süt Kurumu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! Randevuya cevap verildi mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki bazı kadın milletvekilleri ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne gitti.

İÇERİ ALINMADI

Randevusu bulunmadığı gerekçesiyle içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, kurum önünde yaptığı basın açıklamasında, daha önce emeklilerin, asgari ücretlilerin, memurların, dul ve yetimlerin haklarını savunmak için Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) gittiğini hatırlattı.

Kılıçdaroğlu, "Çünkü TÜİK, enflasyonu düşük göstererek milyonlarca insanın düşük zam almasının yolunu açıyordu. Buna toplumun dikkatini çekmek için TÜİK'e gitmiştim" dedi.

ET VE SÜT KURUMU'NDAN AÇIKLAMA

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kurumun önünde açıklama yapmasına ilişkin paylaşımda bulunuldu.

Kılıçdaroğlu'nun 6 Nisan Çarşamba günü kendilerini arayarak randevu talep ettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Randevu talebine 7 Nisan Perşembe günü geri dönülmüş, 'Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Sayın Bakanımız gerekli görürlerse o görüşmeye bizleri de davet eder' cevabı verilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumu'nun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir