• DOLAR 32.565
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2451.391
  • ...
Bu köprünü adı: kaza köprüsü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Yeroluk (Palas) Köyü girişindeki köprü halk tarafından ‘’Kaza Köprüsü’’ olarak anılıyor. Köylüler kazaların nedenini “ani viraj” olarak belirtiyor.

 

Muş’a 28 kilometre mesafede bulunan Yeroluk (Palas) köyü girişinde bulunan köprü görenleri hayrete düşürüyor. Köprü yapıldığı günden bu yana yılda en az üç kaza burada  meydana geliyor. Söz konusu köprüdeki kazalar nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığı ve bir çok aracın hasar gördüğü ifade edildi.

 

Köy Muhtarı  Seyithan Kotal’ın  verdiği bilgilere göre “Resmi müracaatlarımızı tüm kurumlara yapmamıza rağmen halen bu konuyla ilgilenen birileri çıkmadı, tamam yapıyoruz deniliyor ama nafile bir şey yok. Artık köylü olarak veya dışarıdan gelenlerin şikayetlerini dinlemekten usandık.  Köprü aniden çıkan virajla bilenlerin de bilmeyenlerinde korkulu rüyası haline gelmiş aniden önünüze 70 derecelik bir viraj çıkıyor. Hızını alamayan sürücüler oradan aşağıya yuvarlanıyor. Yetkililerden ricamız acilen bu köprüyü düzeltmeleridir.’’ dedi. (İnan Sur-M. Şirin Çağlayan/İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir